Informacije o Oriflame

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Oriflame.


Katalozi Oriflame

Pročitajte više

O ORIFLAME-U

Oriflame već više od 50 godina oduševljava kupce svojim proizvodima za ljepotu. Oriflame-ove proizvode odlikuju i izdvajaju visoka kvaliteta, modernost i sigurnost. Oriflame-ov godišnji promet je oko 1.5 milijardi eura. Međutim, cilj Oriflame-a nije samo da proda svoje proizvode, već i da inspirira kupce da njeguju ljepotu i podržava održiv razvoj svojom ekološki osviještenim proizvodnim procesom. Oriflame je i humanitarno angažiran i sudjeluje u brojnim aktivnostima diljem svijeta.

U Oriflame-u možete pronaći ženske proizvode za njegu kože, make-up, mirise, sredstva za njegu tijela, njegu kose, modne dodatke, wellness, te i muške proizvode za self-care. Kozmetika (cosmetics), masažeri za lice, kuglice za nijansiranje , ženski satovi – u Oriflame-u možete naći sve što vam je potrebno

Za Oriflame-ov online katalog i letak, pogledajte ovdje. Katalog funkcionira kao Oriflame-ov dućan, te možete naručiti i fizičku kopiju. Robu kupujete preko Oriflame-ovih suradnika popunivši narudžbenicu. Kompletna Oriflame-ova ponuda je dostupna na internetu. Novi katalozi donose brojne nove ponude.

Kako bi ste saznali više o poslovanju, ponudi Oriflame-a i načinima plaćanja, posjetitite ih na njihovoj web stranici https://hr.oriflame.com.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U ORIFLAME-U

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Budući da Oriflame prodaje svoje proizvode izravno, nemaju prodajnih mjesta. Proizvode prodaju distributeri. Oriflame-ov dućan je njihov katalog. Kako bi ste kontaktirali suradnika u vašoj okolici i kupili robu, kliknite ovdje kako bi ste napravili pretragu. Oriflame distributivni centri su u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Sisku, Slavonskom Brodu, Đakovu, Dubrovniku, Koprivnici, Virovitici, Vukovaru, Varaždinu i drugim mjestima.

Najnoviji katalozi

Trgovci - drogerije i parfumerije