MANGO - trgovine i radno vrijeme

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

MANGO Hrvatska

MANGO je jedna od vodećih svjetskih modnih marki. Braća Isak i Nahman Andić osnovali su MANGO 1984. u Barceloni. Kompanija u svom vlasništvu ima MANGO man, MANGO woman, MANGO kids i Violeta plus-size linije proizvoda. Također, MANGO ima i svoje outlet trgovine, s još povoljnijim cijenama. 

MANGO posluje u više od 100 država svijeta, na više od 2000 prodajnih mjesta. Svake godine, MANGO kreira više od 18 000 odjevnih predmeta i modnih dodataka.
Neke od najpoznatijih osoba u MANGO kampanjama su Zinedine Zidane, Kate Moss i Miranda Kerr.

MANGO je stigao u Hrvatsku 2013, i postao najpopularnije voće na hrvatskoj modnoj sceni. S preko 15 otvorenih poslovnica i mogućnošću online naručivanja, MANGO zauzima sam vrh hrvatske modne scene.

Zašto izabrati MANGO?

MANGO je jedan od svjetskih lidera u dizajniranju, proizvodnji i prodaji odjeće i modnih dodataka. Sva naša odjeća je moderna, prepoznatljiva i prilagođena potrebama kupaca. Uz našu standardnu politiku besplatne dostave na artikle skuplje od 300 kn, nudimo i sezonske popuste do 50% od originalne cijene. Također, na Black Friday i određene blagdane, naši popusti postaju još veći. MANGO također nudi i opciju poklon bona, tako da možete iznenaditi vaše najdraže s darom po njihovom ukusu. Posjetite nas i uvjerite se da smo najbolji.

Kako do nas?

Web Shop

Pronađite sve što vam treba na našem webshopu https://shop.mango.com/hr. Posjetite nas i uvjerite se u nenadmašan izbor odjeće i modnih dodataka za žene, muškarce, djevojčice i dječake. Nikad povoljnije i modernije haljine, jakne i kaputi na odjelu odjeće. Posjetite dio trgovine posvećen obući i pregledajte najnovije cipele i sandale. Uvjerite se u kvalitetu naše ponude modnih dodataka, koja uključuje torbe, parfeme i sunčane naočale. Naravno, to je tek mali dio naše ponude, a za potpuni pregled, kliknite ovdje i izaberite željenu kategoriju. Kreirajte vaš online račun brzo i jednostavno, te uživajte u svim mogućnostima koje nudi naš online shop.

Trgovine

Ako se želite uvjeriti iz prve ruke u kvalitetu naših proizvoda, posjetite naše ovlaštene trgovine. Imamo predstavništvo u svim većim hrvatskim gradovima, uključujući Zagreb, Osijek, Split, Rijeku i mnoge druge. Za više informacija o radnom vremenu naših trgovina, njihovoj točnoj adresi i broju telefona, kliknite ovdje i izaberite opciju “PRETRAŽIVANJE TRGOVINE”.

Najnoviji katalozi
Trgovci - odjeća