Links - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Links, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Links te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Links tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Links tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Po informatičku opremu idite u Links

Links je jedno od imena koje nije dovoljno popularno na prostorima Republike Hrvatske. Možda je razlog za isto mali broj fizičkih trgovina ili pak manjak reklama u vodećim medijima. Ako pogledate ponudu, vidjet ćete da je ova trgovina pravo mjesto za sve one koji od informatičke opreme traže malo više.

Katalozi i ponude

Internetska trgovina Links prepuna je ponuda i akcija, a novi katalozi koje možete naći online na adresi https://www.links.hr/hr nude pregršt prigodnih cijena, akcijskih prodaja te najmodernijih IT uređaja, bijele tehnike, igračaka i opreme za djecu te opreme i hrane za kućne ljubimce. Katalog Linksa ima ponešto za svakoga, od pametnih telefona, preko najmodernijih prijenosnih računala do najnovijih komponenti za računala, kao što su najkvalitetnije gamerske grafičke kartice. Uz kupovinu gotovo svakog od proizvoda iz kataloga dobit ćete i poklon, kao znak pažnje za vjernost.

Sve kupce u Linksu osobito veseli studeni i ponuda u crni petak. Tada se doista isplati kupovati u Linksu, jer je sniženje takvo da mu teško tko može odoljeti. Ako vam je potrebno nešto od računalne opreme, mobilne tehnologije, bijele tehnike ili ostalih proizvoda, pričekajte crni petak, jer će ušteda za kućni budžet biti znatna.

Za svaku kupnju Links svojim vjernim kupcima poklanja promo kod. Pomoću njega tijekom sljedeće kupovine možete ostvariti dodatni popust.

Webshop nudi i mogućnost stvaranja liste želja, kako bi vam vaši najmiliji mogli pokloniti baš ono što želite ili vam je potrebno.

Načini plaćanja

Cijene su u ovoj trgovini jednake, neovisno o načinu plaćanja. Možete platiti u gotovini, karticom u cjelokupnom iznosu ili pak na rate, od dvije do dvanaest, ovisno o vrsti kartice koju koristite. Dostupni su i krediti u bankama, ali i mogućnost uplate na bankovni račun Linksa.

Links ima i zanimljivu ponudu koja ih razlikuje od svih ostalih sličnih trgovina. Svojom kupcima nude i informatički servis na terenu za sve kod njih kupljene proizvode.

Najbolji katalozi i letci Links na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Links katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Links prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Links. Imamo sve informacije o Links prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Links izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Links. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 1 trenutnih Links kataloga koji važe do 30.09.2020. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Elektronika i bijela tehnika, konkretno: lenovo, windows, logitech, asus, raćunalnik, links, amd, intel, hp, razer, koje možete kupiti u 12 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Zadar itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 85 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Links da pogledate 29 kataloga koji više ne važe.

Links trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci