Harvey Norman - katalozi, trgovine i radno vrijeme

Katalozi Harvey Norman

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Harvey Normanu

Harvey Norman je australska tvrtka koja u cijelome svijetu posjeduje preko 300 poslovnica, dok je u Hrvatskoj trenutno otvorena samo jedna. Harvey Norman se, međutim, nastoji proširiti po cijeloj Hrvatskoj. U trgovinama Harvey Norman nudi se sve što je potrebno za uređenje doma. Harvey Normanova poslovnica u Zagrebu je opskrbljena najnovijim proizvoda i ekskluzivnim brendovima.

Trgovine su podijeljene na nekoliko različitih odjela – odjel za namještaj za kuću i vrt, spavaće sobe, kuhinje, odjel bijele tehnike, odjel računalne opreme te odjel za audio-video proizvode. U trgovinama Harvey Norman možete pronaći sve za uređenje vašeg doma – kutne garniture, dnevne boravke, ormare, blagovaonice, trosjede i dvosjede, krevete, klub stoliće i mnoge druge stvari. Ukoliko želite opremiti svoje prostorije bijelom tehnikom, nudi se pećnice, ploče za kuhanje, klima uređaji, perilice posuđa i sudoperi i slavine. Ukoliko vas, pak, zanima multimedija, tu su televizori, audio sustavi i fotoaparati.

Harvey Norman ima web stranicu s web shopom na kojoj se može vidjeti cjelokupna ponuda. Katalog s dostupnom ponudom možete vidjeti ovdje. Nemojte propustiti trenutnu ljetnu akciju, o kojoj možete više saznati ovdje. Isto tako obratite pažnju na specijalne ponude i rasprodaje na Crni petak (Black Friday). U okviru Zaštite Plus, Harvey Norman će dodatno osigurati vašu robu i nakon isteka jamstva, te ako se ne možete popraviti, izvršiti i zamjenu staro za novo.

Kako bi ste saznali više o Harvey Normanu, posjetite stranicu na https://www.harveynorman.hr.

Zašto ljudi vole kupovati u Harvey Normanu

Poslovnice i radno vrijeme

Harvey Norman za sada ima samo jednu poslovnicu u Zagrebu, ali planira se proširiti i na ostale dijelove Hrvatske – Split, Rijeka, Zadar i mnoga druga mjesta. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 9 do 21h i nedjeljom od 9 do 20h. Više informacija o lokaciji poslovnice možete pronaći ovdje.

Najnoviji katalozi
Trgovci - trgovački centri