Harvey Norman - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Harvey Norman, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Harvey Norman te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Harvey Norman tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Harvey Norman tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Aktualni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

Katalog Harvey Norman - Blok kuhinje
Harvey Norman katalog
 
Vrijedi u svim Harvey Norman prodavaonicama.
Katalog Harvey Norman - Opuštanje i odmor
Harvey Norman katalog
 
Vrijedi u svim Harvey Norman prodavaonicama.
Katalog Harvey Norman - Jesen / zima
Harvey Norman katalog
 
Vrijedi u svim Harvey Norman prodavaonicama.
Katalog Harvey Norman - Dječje sobe 2022
Harvey Norman katalog
 
Vrijedi u svim Harvey Norman prodavaonicama.
 

Izbor za kupovinu tehnike – Harvey Norman

Svi poznavatelji tehnike dobro znaju da se najkvalitetniji proizvodi po najpovoljnijim cijenama mogu naći u trgovini Harvey Norman.

Ponuda

Harvey Norman je trgovina poznata po brojnim prigodnim akcijama i velikom izboru tehničke robe, ali se u njihovoj ponudi može naći i vrlo kvalitetan i moderan namještaj.

Iako katalog ove trgovine rijetko možete primiti na kućnoj adresi, uvijek je tu za vas web stranica trgovine https://www.harveynorman.hr, na kojoj možete vidjeti cjelokupnu ponudu, aktualnosti i najnovije proizvode u ponudi.

Akcija u trgovini Harvey Norman uvijek nudi nešto više. Tako, na primjer, u prednarudžbi nekog od proizvoda na akciji osvajate i dodatni poklon. Česta je i rasprodaja artikala u slučaju dolaska nove serije.

Katalozi Harvey Normana brojni su i nude različite promotivne akcije s različitim trajanjem. Tako, na primjer, možete naći katalog s akcijskim cijenama namještaja, tehnike te različita sezonska sniženja.

Posebna iznenađenja kupcima Harvey Norman uvijek pripremi na crni petak. Njihova black friday ponuda uvijek donosi iznenađujuće velike popuste i uvijek se isplati pričekati ovu akciju te značajno uštedjeti tijekom kupovine.

Dostava i plaćanje

Online kupovina je jednaka kao na drugim web stranicama. Potražite proizvod koji vam je potreban, odaberete ga, stavite u košaricu i idete na plaćanje. Platiti možete odjednom ili na od dvije do 24 rate ili do 36 rata, ako kupite proizvode za iznos veći od 6000 kuna i ovisno o kartici koju koristite za plaćanje. Moguće je i plaćanje pouzećem. Uvjeti plaćanja jednaki su i za kupovinu u fizičkoj trgovini.

I Harvey Norman nudi mogućnost  „Click and Collect“ te na taj način dva sata nakon narudžbe proizvoda možete ga platiti i preuzeti u trgovini. Jedini je nedostatak ove mogućnosti što proizvode možete preuzeti samo u matičnoj trgovini u Zagrebu. Dostava na kućni prag se naplaćuje, a traje različito, ovisno o adresi dostave.

Proizvodi u katalozima Harvey Norman

Najnoviji katalozi

Trgovci - trgovački centri