Zavjesa Pepco - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz Pepco s promocijama koje traju - Doznajte za posljednje Pepco zavjesa ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

 
Aktualni katalozi
 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo Pepco zavjesa popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s Pepco zavjesa akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo Pepco zavjesa akcije, možete pretraživati akcije na zavjesa od drugih maloprodaja poput Konzum, Farmasi, JYSK, Mömax, Lesnina ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: znojnik, začin za hranu, Zdravstvena skrb, zaštitna podloga, završna boja, Zdravlje i ljepota, završna žbuka, zdjelice za sladoled, zubatac, zračni hokej. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!

Slični proizvodi


O PEPCO-U

Po prvi puta otvoren 2014. u Poljskoj, Pepco je europski lanac diskontnih trgovina koji prodaje odjeću za obitelj i proizvode za kuću i dom. Ono što izdvaja Pepco-od ostalih dućana su njegove najpovoljnije cijene. Najveći je srednjoeuropski i istočnoeuropski trgovački lanac izvan sektora široke potrošnje. 2017. je po prvi puta otvoren u Hrvatskoj i danas u njoj posluje 41 trgovina – u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Puli, Šibeniku, Zadru, Opatiji, Virovitici i mnogim drugim mjestima.

Pepco za cilj ima postati najvećim i najjeftinijem lancem trgovina odjećom u Europi. Trenutno sudjeluje i u nekoliko volonterskih projekata za pomoć potrebitima. Već godinama pruža pomoć potrebitima u sklopu projekta „PEPCO pomaga pełną PACZKĄ” pri pripremanju božićnih darova po cijeloj Poljskoj.

Nudi se široki asortiman odjeće za djecu i odrasle, pisaći pribor, igračke i proizvodi za kućanstvo, kućni ukrasi i tekstil za kućanstvo – „sve po najnižim cijenama“. Za Pepcov novi katalog kliknite ovdje. Ukoliko iz bilo kakvog razloga želite vratiti proizvod, Pepco vam to omogućava u roku od 30 dana uz puni povrat novca.

Za pregled Pepco-vog letka pogledajte ovdje. Svi navedeni predmeti koje sadrže letci i katalozi su u trgovinama do isteka zaliha.  U letku možete vidjeti nove aktualne proizvode, između ostaloga dječje kratke hlače, suknje,  majice, bokserice, madrace za plivanje, krigle za pivo, čaše, ručnike za plažu i druge ljetne proizvode.

Zavjesa - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci