Tokić - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Tokić, uključujući lokacije Tokić s trgovinama te najčešće radno vrijeme za Tokić. Ovdje na Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije poput lokacija trgovina i radnog vremena trgovina za vaše omiljene maloprodajne lance uključujući Tokić.


Katalozi Tokić

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O TOKIĆU

Osnovan 1990., Tokić d.o.o. je privatna tvrtka, potpuno u vlasništvu obitelji Tokić i najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj. Tokić od ostalih uvoznika i distributera izdvaja to da uvozi i distribuira auto dijelove od strane više od 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za auto. U Tokiću možete pronaći dijelove za vaš auto, bio to osobni automobil, laki teretni, teretni (kamioni i autobusi) ili moto (skuteri i motocikli).

U Tokiću možete pronaći autodijelove poput karoserija, kvačila i transmisija, motora, sustava kočenja, upravljanja i ovjese, ispušnih sustava, autoelektrike i elektronike, specijalne tekućine i maziva, kozmetike za auto, alata, auto-zaštite i mnoge druge opreme. Iz Tokićeve ponude izdvajamo proizvode kao što su zimske gume, ratkape, akumulatori, auto presvlake, antifriz, naslon za ruku, metlice brisača, motorno ulje, amortizeri (cjenik) i diskovi.

Za pristup katalogu potrebna je registracija, o kojoj više možete saznati ovdje. Još je jednostavnije nazvati besplatni info telefon (0800 5775) i saznati cijene i dostupnost dijelova.

Ukoliko želite saznati više informacija o Tokiću i informirati se o načinu poslovanja i ponudama, posjetite ih na njihovoj web stranici https://www.tokic.hr. Kako bi ste vidjeli najnoviji akcijski letak, kliknite ovdje.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U TOKIĆU

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Kao najveći uvoznik autodijelova na području Hrvatske i BiH, Tokićeve poslovnice možete naći u svakom većem hrvatskom gradu kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Osijek, Dubrovnik, Pula, Poreč, Bjelovar, Karlovac, Ogulin, Slavonski Brod, Vinkovci, Gospić, Vukovar, Makarska i mnogim drugim gradovima. Da bi ste vidjeli gdje vam se nalazi najbliža Tokićeva trgovina, slijedite ovaj link.

Najnoviji katalozi

Trgovci - ostalo