Sanduk - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
JYSK
JYSK
HALKEVAD SANDUK Vodootporna plastika s UV-zaštitom. Otporan na smrzavanje. Š58xV55xDub44 cm  
40,00 EUR
JYSK
JYSK
BISNAP SANDUK ZA JASTUKE - Vodootporna plastika s UV-zaštitom. S ručkom za otvaranje. Otporan na smrzavanje. Š117xV58xDub45 cm  
45,00 EUR
JYSK
JYSK
FEJENSENG SANDUK ZA JASTUKE - Vodootporna plastika sa UV-zaštitom. S ručkom za otvaranje. Otporan na smrzavanje. Š128xV59xDub54 cm 109 € / 821,26 kn  
80,00 EUR
JYSK
JYSK
KARLBY SANDUK Nauljeno FSC® tvrdo drvo. S praktičnim hidrauličnim poklopcem. Može se koristiti i kao klupa. Otporan na smrzavanje. S luksuznim jastukom s dugotrajnom, grubo tkanom navlakom. Š128xV43xDub42 cm  
200,00 EUR
Bauhaus
Bauhaus
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Sanduk u katalozima

 

Sanduk – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za sanduk? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput sanduk. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima sanduk.

Proizvod sanduk je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini JYSK. Možete ga kupiti za 40,00 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 18.05. do 18.06.2023..

Proizvod sanduk trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini JYSK. Najniža cijena za proizvod sanduk može se pronaći u trgovini JYSK, gdje košta 40,00 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na sanduk. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada sanduk bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti sanduk.

Provjerite cijenu sanduk u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca JYSK. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, Aussie. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – sanduk

Najnoviji katalozi