LEGO Friends - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za LEGO Friends? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput LEGO Friends. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima LEGO Friends.

Proizvod LEGO Friends je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 99,99 HRK, a ova posebna ponuda vrijedi od 19.10.2022. do 06.01.2023..

Proizvod LEGO Friends trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland. Najniža cijena za proizvod LEGO Friends može se pronaći u trgovini INTERSPAR, gdje košta 99,99 HRK u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
 
INTERSPAR
LEGO Friends 41705 Pizzerija u heartlake Cityju - Djeca od 5 godina i stariji mogu se pretvarati da rade u pizzeriji. Poklon za ljubitelje pizze jer ima mnogo elemenata hrane koje djeca mogu istražiti.  

*

99,99 HRK
Kaufland
 
Kaufland
LEGO Friends Klinika za ljubimce - pakiranje  

*

149,90 HRK
INTERSPAR
 
INTERSPAR
LEGO Friends 41699 Kafić za usvajanje ljubimaca Playmobil - Djeca mogu pomoći Priyanki da spasi napuštene životinje i donese ih u centar za usvajanje, gdje se mogu igrati sa životinjama i brinuti za njih. Uživat će u odabiru ljubimca kojeg Olivia može povesti kući.  

*

179,99 HRK
Baby Center
 
Baby Center
vidi katalog vidi katalog
Bubamara
 
Bubamara
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

LEGO Friends u katalozima

 

LEGO Friends – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na LEGO Friends. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada LEGO Friends bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti LEGO Friends.

Provjerite cijenu LEGO Friends u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Baby Center, Konzum, Bubamara, Tisak, Müller, KTC. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – LEGO Friends

Najnoviji katalozi