Kanta za zalivanje - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za kanta za zalivanje? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput kanta za zalivanje. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima kanta za zalivanje.

Proizvod kanta za zalivanje je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 1,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 20.03. do 16.04.2023..

Proizvod kanta za zalivanje trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, Plodine. Najniža cijena za proizvod kanta za zalivanje može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 1,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
 
Konzum
ΚΑΝΤΑ POLJEVAČA 1,8l kom -  

*

1,99 EUR
Konzum
 
Konzum
ΚΑΝΤΑ POLJEVAČA 5l kom -  

*

2,99 EUR
Plodine
 
Plodine
Kanta za zalijevanje • 5 l • razne boje -  
3,29 EUR
Konzum
 
Konzum
POSUDA ZA ZALIJEVANJE dim 10x10x22cm kom - prilika  

*

3,49 EUR
Konzum
 
Konzum
POSUDA ZA ZALIJEVANJE CVIJEĆA limena dim 10x10x22cm kom -  
3,49 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Kanta za zalivanje u katalozima

 

Kanta za zalivanje – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kanta za zalivanje. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kanta za zalivanje bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kanta za zalivanje.

Provjerite cijenu kanta za zalivanje u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Konzum. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – kanta za zalivanje

Najnoviji katalozi