Kaufland Čokolada za kuhanje - Odlične cijene iz kataloga

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz Kaufland s promocijama koje traju 29.03.2023. Doznajte za posljednje Kaufland čokolada za kuhanje ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

Proizvod čokolada za kuhanje naći ćete po sniženoj cijeni od 1,85 EUR u trgovini Kaufland. Ova posebna ponuda vrijedi od 29.03. do 04.04.2023.. Ako želite kupiti čokolada za kuhanje, posjetite najbližu trgovinu Kaufland.

Međutim, proizvod čokolada za kuhanje možete kupiti po sniženoj cijeni i u drugim trgovinama – primjerice u posebnoj ponudi u trgovini INTERSPAR gdje košta 0,74 EUR.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Kaufland
 
Kaufland
KANDIT DESSERT CHEF Čokolada za kuhanje original 43% kakao ili bijela 200 g i 300 g (=1 kg 9,25 ili 6,17€) (=1 kg 69,69 ili 46,49 kn) -  

*

1,85 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Čokolada za kuhanje u katalozima trgovine Kaufland

 

Čokolada za kuhanje – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo Kaufland čokolada za kuhanje popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s Kaufland čokolada za kuhanje akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo Kaufland čokolada za kuhanje akcije, možete pretraživati akcije na čokolada za kuhanje od drugih maloprodaja poput Kitro, Lidl, Plodine, INTERSPAR, Tommy ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: Čarape i tajice, četka za roštilj, čips crvena paprika, čokolada protein, čaša za kisteve, Čajnici, čistač pora na licu, čestitka, Čunga Lunga, čep za umivaonik. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!

Gdje kupiti – čokolada za kuhanje

Najnoviji katalozi