Hello Kitty - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Lidl
Lidl
Pončo ili ručnik plažu - • Od čistog pamuka Dimenzije pončo cca 60x120 cm , ručnik cca 75x150 cm, Batman, Hello Kitty  
9,99 EUR
Kik
Kik
vidi katalog vidi katalog
Lidl
Lidl
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Hello Kitty u katalozima

Katalog Kik
{store} katalog
 
Vrijedi u svim Kik prodavaonicama.
Katalog Lidl
{store} katalog
 
Vrijedi u svim Lidl prodavaonicama.
 

Hello Kitty – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Hello Kitty? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Hello Kitty. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Hello Kitty.

Proizvod Hello Kitty je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Možete ga kupiti za 9,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 27.04. do 30.06.2023..

Proizvod Hello Kitty trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Najniža cijena za proizvod Hello Kitty može se pronaći u trgovini Lidl, gdje košta 9,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Hello Kitty. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Hello Kitty bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Hello Kitty.

Provjerite cijenu Hello Kitty u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kik. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, Aussie. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Hello Kitty

Najnoviji katalozi