Sredstvo za čišćenje - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Kaufland
Kaufland
Abrazivno sredstvo za čišćenje  

*

1,35 €
logo - Kaufland
Kaufland
TETA VIOLETA Sredstvo za čišćenje stakla  

*

1,59 €
logo - Plodine
Plodine
AJAX Sredstva za čišćenje razne vrste 500 ml - 1 l  
1,67 €
logo - Kaufland
Kaufland
Sanytol Sredstvo za dezinfekciju razne vrste 36 komada  

*

1,99 €
logo - dm
dm
SANYTOL Sredstvo za dezinfekciju rublja  
3,10 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - sredstvo za čišćenje

Proizvod sredstvo za čišćenje trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, Kaufland, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - sredstvo za čišćenje

Najniža cijena za proizvod sredstvo za čišćenje može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 1,35 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 15.05. do 21.05.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na sredstvo za čišćenje. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada sredstvo za čišćenje bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti sredstvo za čišćenje.

Provjerite cijenu sredstvo za čišćenje u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Studenac, Trgocentar, Kaufland, Metro, Plodine, Avon, SPAR, Farmasi, INTERSPAR, dm. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti - sredstvo za čišćenje

Najnoviji katalozi