- POSEBNA PONUDA -
vrijedi od 10.03. do 31.03.2023.
Žuto varivo
s kranjskom
kobasicom!
:)
Kranjska kobasica
Podravka, 300 g
19.97 kn
65
2 EUR
3.45 EUR*/ 25.99 kn*
-23%
Srijemska
kobasica
Podravka, 1 kq
79.79 kn
1059⁹9
13.29 EUR*/ 100.13 kn*
-20%
Pljeskavica
Podravka, 400 g
33.98 kn
4 EUR
51
5.31 EUR*/ 40.01 kn*
-15%
PODRAVKA
KRANJSKE
PRIRODNO BOGATO
PROTEINIMA
BEZ
DODANIH
POJAČIVAĆA
OKUSA
BOJILA
MEYAN oba SCCC
ho
OR
Mondayon
M
Podal PARES
WWW
O-
PODRAVKA
nato
4
400g 100 g
Od goveđeg
i svinjskog mesa
BRZO SMRZNUTI MESNI PRIPRAVAK
OZADZA
E
6
E UND
mi
SPODRAVKA
BBQ
BURGER
CLASSIC
Shah
se
QUALITY
OKUSU
JE TAJNA
SINCE 194
HIGH
sy
BEZ GLUTENA
cz
OKUSU
JE TAJNA
SINCE 19
300g
3856020 213602
Denga
25 %
MANI
SOLI
PRIRODNO
BOGATO
PROTEINIMA
-
73
*Najniža cijena unutar 30 dana od dana početka trajanja ponude.
SPODRAVKA
ČAJNA
BEZ
DODANIH
POJAČIVAČA
OKUSA
BojiLA
-31%
PRIRODAN
PROT
9.72 kn
12.990
EUR
1.89 EUR*/ 14.24 kn*
BEZ GLUTENA
22.00 kn
Čajna, Kulen, Srijemska ili
Zimska naresci
Podravka, 80 g
-24%
Grill kobasice
Podravka, 320 g
PODRAVKA
KULEN
92
2
EUR
3.85 EUR*/ 29.01 kn*
TRGOCENTAR
ALJENO
IRODNIM
DRVOM
www.a
POJACIVACA
OKUSA BojiLA
Uge
BEZ PODANIH POJAČIVAČA
OKUSA I BOJILA
SRIJEMSKA
ROMALKA, H
PRIRODNI
PROT
PRIRODAN
(ZVOR
PROTEINA
BEZ
DODANIH
POJACIVACA
OKUSA i BojiLA
gje
pesadit
to
ROBASICE. Polutraja 34500 ke
17%,
3946
OKUSU
TAJNA
prestig
pemo male
me
p
propetal
MAIALE
Madrudy
pow
www
dd have Tradeća 12 acre
Uputa za priprem
p
0.0 m
ZABOK
BEZ
DODANIH
POJAČIVAČA
OKUSAI
BojiLA
SPODRAVKA
ZIMSKA
RIRODAN
VOR PROTEINA
-
kh
a le
wind
30%
PODRAVKA
GRILL
Prema odluci Vijeća Europske unije 1 euro = 7,53450 kuna
MANTE
SOLI
SPODRAVKA
C BEZ
pols
Cijene iz ponude vrijede u svim prodavaonicama Trgocentra d.o.o. Zbog ograničenosti prostora u određenim prodajnim mjestima neki
od proizvoda iz ove ponude nisu dostupni. Fotografije ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.
GLUTENA
BEZ
Neto:
PRIRODAN IZVOR
PROTEINA
GLUTENA
OKUSO
TAJNA
OKUSU
TAJNA
KOBASICE
HIGH
46009
80g
320 g
856020 216832
DOGRA
QUALITY
OKUSU
JE TAJNA
INCE 19