Vrtna ljuljačka - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za vrtna ljuljačka? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput vrtna ljuljačka. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima vrtna ljuljačka.

Proizvod vrtna ljuljačka je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Plodine. Možete ga kupiti za 82,29 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 15.03. do 11.04.2023..

Proizvod vrtna ljuljačka trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini KTC, Plodine. Najniža cijena za proizvod vrtna ljuljačka može se pronaći u trgovini Plodine, gdje košta 82,29 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Plodine
 
Plodine
Vrtna ljuljačka - • čelična plastificirana konstrukcija • udoban jastuk za sjedenje debljine cca 6 cm • boja siva  
82,29 EUR
KTC
 
KTC
Vrtna ljuljačka - 170×110×152cm maksimalna nosivost 250kg  

*

89,99 EUR
BAT
 
BAT
vidi katalog vidi katalog
Metro
 
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Vrtna ljuljačka u katalozima

Katalog Plodine
{store} katalog
15.03. - 11.04.2023.
Vrijedi u svim Plodine prodavaonicama.
Katalog Metro
{store} katalog
16.03. - 12.04.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
 

Vrtna ljuljačka – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na vrtna ljuljačka. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada vrtna ljuljačka bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti vrtna ljuljačka.

Provjerite cijenu vrtna ljuljačka u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, KTC, Metro, BAT. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – vrtna ljuljačka

Najnoviji katalozi