Uredska stolica - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Uredska stolica SNEDSTED bijela umjetna koža/krom  
75,00 €
logo - JYSK
JYSK
Radna stolica PEBRINGE tamnosiva tkanina/crna  
80,00 €
logo - JYSK
JYSK
Radna stolica ASPERUP crna mreža/tkanina  
85,00 €
logo - JYSK
JYSK
Radna stolica ABILDHOLT tamnosiva tkanina/krom  
109,00 €
logo - JYSK
JYSK
Uredska stolica HUMLEDAL crna/krom  
120,00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - uredska stolica

Proizvod uredska stolica trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini JYSK.

 

Gdje je najjeftinije - uredska stolica

Najniža cijena za proizvod uredska stolica može se pronaći u trgovini JYSK, gdje košta 75,00 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 15.05. do 16.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na uredska stolica. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada uredska stolica bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti uredska stolica.

Provjerite cijenu uredska stolica u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca JYSK. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Uredska stolica - razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Gdje kupiti - uredska stolica

Najnoviji katalozi