Teleća lopatica - Odlične cijene iz kataloga

search
Cijena
logo - Kaufland
thumbnail - Teleća lopatica
Kaufland
29.05. - 04.06.2024.
5,29 €
DUTCH VEAL Teleća lopatica
Prikaži katalog
KTC katalog
thumbnail - Teleća lopatica
31.05. - 05.06.2024.
Lidl katalog
thumbnail - Teleća lopatica
03.06. - 09.06.2024.
Vrijedi u svim Lidl prodavaonicama.
Metro katalog
thumbnail - Teleća lopatica
27.05. - 02.06.2024.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Kaufland
Kaufland
DUTCH VEAL Teleća lopatica  

*

5,29 €
logo - KTC
KTC
vidi katalog vidi katalog
logo - Lidl
Lidl
vidi katalog vidi katalog
logo - Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - teleća lopatica

Proizvod teleća lopatica trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland.

 

Gdje je najjeftinije - teleća lopatica

Najniža cijena za proizvod teleća lopatica može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 5,29 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 29.05. do 04.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na teleća lopatica. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada teleća lopatica bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti teleća lopatica.

Provjerite cijenu teleća lopatica u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Metro, Kaufland. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 7Days, 7UP, audio sustav, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Teleća lopatica - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - teleća lopatica

Najnoviji katalozi