Suha šunka - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Eurospin
Eurospin
Suha šunka - 1 kg 12,50 ( kg = 94,18 kn  
1,25 EUR
Tommy
Tommy
Dimljena suha šunka, 90 g Delicato 16,12 € / 121,39 kn/kg  

*

1,45 EUR
Lidl
Lidl
Tirolska šunka - Dimljena ili hladno dimljena suha šunka  
2,49 EUR
Tommy
Tommy
Suha vratina, 1 kg Delicato  

*

11,29 EUR
Gavranović
Gavranović
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Suha šunka u katalozima

 

Suha šunka – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za suha šunka? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput suha šunka. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima suha šunka.

Proizvod suha šunka je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Eurospin. Možete ga kupiti za 1,25 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 07.06.2023..

Proizvod suha šunka trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Eurospin, Lidl, Tommy. Najniža cijena za proizvod suha šunka može se pronaći u trgovini Eurospin, gdje košta 1,25 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na suha šunka. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada suha šunka bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti suha šunka.

Provjerite cijenu suha šunka u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Lidl, Tommy, Metro, Metss, Gavranović, Trgovina KRK, Eurospin. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – suha šunka

Najnoviji katalozi