Srdela - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za srdela? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput srdela. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima srdela.

Proizvod srdela je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 0,80 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 30.03. do 05.04.2023..

Proizvod srdela trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, KTC, Plodine. Najniža cijena za proizvod srdela može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 0,80 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
 
KTC
Sardina 100g u ulju ili s povrćem (1kg=8,00EUR; 1kg=60,28kn) -  

*

0,80 EUR
Konzum
 
Konzum
EVA SARDINA u biljnom ulju , 81g -  
1,19 EUR
Konzum
 
Konzum
EVA SARDINA u umaku s povrćem - 100g  
1,19 EUR
Plodine
 
Plodine
Srdela - očišćena bez glave svježe  
1,99 EUR
KTC
 
KTC
Srdela cijela 1kg Frozy -  

*

2,05 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Srdela u katalozima

 

Srdela – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na srdela. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada srdela bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti srdela.

Provjerite cijenu srdela u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, KTC, Konzum, Trgocentar, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 5th Element, 7Days, 7 STARS. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – srdela

Najnoviji katalozi