Smartphone - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
KTC
Smartphone Meanit S5 start  

*

79,99 EUR
KTC
KTC
Smartphone meanIT X4  

*

89,99 EUR
KTC
KTC
Smartphone Xiaomi Redmi A2  

*

95,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
Smartphone Samsung Galaxy A14 - zaslon: 6,6” rezolucija: 1080 x 2408 (FHD+) glavna kamera: 50 MP + 5 MP + 2 MP prednja kamera: 13 MP RAM: 4 GB interna memorija za pohranu: 128 GB 4 g baterija: 5000 mAh OS: Android 13 One UI 5.0  
199,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Smartphone u katalozima

 

Smartphone – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za smartphone? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput smartphone. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima smartphone.

Proizvod smartphone je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 79,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 25.05. do 06.06.2023..

Proizvod smartphone trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, KTC. Najniža cijena za proizvod smartphone može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 79,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na smartphone. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada smartphone bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti smartphone.

Provjerite cijenu smartphone u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca INTERSPAR, KTC. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, Autan. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – smartphone

Najnoviji katalozi