Slanutak - Odlične cijene iz kataloga

search
Cijena
logo - dm
thumbnail - Slanutak
dm
16.05. - 31.05.2024.
1,30 €
dmBio Slanutak
Prikaži katalog
Pivac katalog
thumbnail - Slanutak
20.05. - 26.05.2024.
Vrijedi u svim Pivac prodavaonicama.
Tommy katalog
thumbnail - Slanutak

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - dm
dm
dmBio Slanutak  
1,30 €
logo - Pivac
Pivac
vidi katalog vidi katalog
logo - Tommy
Tommy
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - slanutak

Proizvod slanutak trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm.

 

Gdje je najjeftinije - slanutak

Najniža cijena za proizvod slanutak može se pronaći u trgovini dm, gdje košta 1,30 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 16.05. do 31.05.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na slanutak. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada slanutak bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti slanutak.

Provjerite cijenu slanutak u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Pivac, Tommy, dm. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Slanutak - razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Gdje kupiti - slanutak

Najnoviji katalozi