Sladoled kornet - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
Konzum
GELATISSIMO SLADOLED kornet vanilija čokolada vanilija Jagoda 6x 110ml pak  
1,99 EUR
Plodine
Plodine
GELATINO Sladoled čokolada - vanilija ili jagoda - vanilija  
2,79 EUR
Konzum
Konzum
CORNETTO SLADOLED classico 12x90ml  
2,99 EUR
Plodine
Plodine
MILKA ILI TOBLERONE Sladoled štapić 3x 90 ml ili KIT KAT kornet 4x 100 ml  
4,99 EUR
Lidl
Lidl
Ballino Sladoled u kornetu Vanilija - LIDL PLUS  
5,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Sladoled kornet u katalozima

 

Sladoled kornet – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za sladoled kornet? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput sladoled kornet. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima sladoled kornet.

Proizvod sladoled kornet je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 1,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 06.06.2023..

Proizvod sladoled kornet trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, Lidl, Plodine. Najniža cijena za proizvod sladoled kornet može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 1,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na sladoled kornet. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada sladoled kornet bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti sladoled kornet.

Provjerite cijenu sladoled kornet u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Lidl, Stanić Diskont, Plodine, Konzum, Studenac, Boso, NTL. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, Aussie. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – sladoled kornet

Najnoviji katalozi