Sanitar - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Kaufland
Kaufland
SANITAR Sredstvo za čišćenje Active fresh, Strong ili Lavanda 650 ml (=1 l 2,65€) (=1 l 19,97 kn)  

*

1,72 EUR
Kaufland
Kaufland
SANITAR WC osvježivač - ocean 2x40g (= 1kg 23.-€) (= 1 kg 173,29 kn)  

*

1,84 EUR
Plodine
Plodine
SANITAR Sredstvo za čišćenje kupaonice ili osvježivač za školjku razne vrste  

*

1,85 EUR
Studenac
Studenac
SANITAR SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE - strong, 650 ml 3,46 €/l, 26,08 kn/l  
2,25 EUR
KTC
KTC
Sredstvo za čišćenje wc-a Sanitar 1250ml xxl ukljanja kamenac I dezinficira (1l=1,99EUR; 1l=14,99kn)  

*

2,49 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Sanitar u katalozima

 

Sanitar – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Sanitar? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Sanitar. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Sanitar.

Proizvod Sanitar je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland. Možete ga kupiti za 1,72 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 31.05. do 06.06.2023..

Proizvod Sanitar trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland, KTC, Plodine, Studenac, Tommy. Najniža cijena za proizvod Sanitar može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 1,72 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Sanitar. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Sanitar bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Sanitar.

Provjerite cijenu Sanitar u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Kaufland, Bipa, Studenac, KTC, Metro, Tommy. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Sanitar

Najnoviji katalozi