Rio Mare - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Kaufland
Kaufland
Rio Mare Komodi tune u suncokretovom ulju ili naturale  

*

1,85 €
logo - Plodine
Plodine
RIO MARE Tuna, Losos, Tuna i rajčica Tuna i mrkva ili riblja pašteta u tubi  
1,99 €
logo - Kaufland
Kaufland
RIO MARE Salata od tune  

*

2,15 €
logo - Lidl
Lidl
RIO MARE TUNA SALATA  
2,15 €
logo - Plodine
Plodine
RIO MARE Skuša sa žara razne vrste * ocijeđena masa  
2,59 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - Rio Mare

Proizvod Rio Mare trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland, Lidl, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - Rio Mare

Najniža cijena za proizvod Rio Mare može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 1,85 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 22.05. do 28.05.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Rio Mare. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Rio Mare bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Rio Mare.

Provjerite cijenu Rio Mare u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Plodine, SPAR, Stanić Diskont, Tommy, Studenac, Vrutak, Trgocentar, Lidl, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti - Rio Mare

Najnoviji katalozi