Polenta - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Studenac
Studenac
FRANCK PALENTA - 450 g 2,20 €/kg, 16,58 kn/kg  
0,99 EUR
Konzum
Konzum
MOLINO ROSETTO PALENTA - žuta, bijela, taragna, 375g, 1kg=5,31EUR/39,98kn  
1,99 EUR
Boso
Boso
vidi katalog vidi katalog
Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Polenta u katalozima

Katalog Studenac
{store} katalog
01.06. - 07.06.2023.
Vrijedi u svim Studenac prodavaonicama.
Katalog Konzum
{store} katalog
18.05. - 17.06.2023.
Vrijedi u svim Konzum prodavaonicama.
Katalog Metro
{store} katalog
25.05. - 21.06.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
 

Polenta – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za polenta? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput polenta. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima polenta.

Proizvod polenta je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Studenac. Možete ga kupiti za 0,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 07.06.2023..

Proizvod polenta trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, Studenac. Najniža cijena za proizvod polenta može se pronaći u trgovini Studenac, gdje košta 0,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na polenta. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada polenta bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti polenta.

Provjerite cijenu polenta u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Studenac, Boso, Konzum, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – polenta

Najnoviji katalozi