Plahta - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
INTERSPAR
PlaHta ili jastučNica ravNa - jastučnica 50 x 70 ili 60 x 80 cm, s preklopom plahta  
2,49 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
jastučNica ili PlaHta kreP ili sateN - • bijeli program • 100% pamuk  
3,29 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
jerseY PlaHta jogi razne boje 1 komad - 100 x 200 cm  
3,89 EUR
JYSK
JYSK
PLAHTA OD ŽERSEJA S GUMENOM TRAKOM Poliesterska vlakna/pamuk. Za sve vrste madraca. S elastičnim rubovima. 80/90x200x30 cm  
4,75 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
PlaHta ili jastučNica ravNa plahta 140 x 240 cm  
4,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Plahta u katalozima

Katalog INTERSPAR
{store} katalog
10.05. - 13.06.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
Katalog INTERSPAR
{store} katalog
10.05. - 13.06.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
Katalog Pevex
{store} katalog
01.06. - 26.06.2023.
Vrijedi u svim Pevex prodavaonicama.
Katalog Lesnina
{store} katalog
31.05. - 22.06.2023.
Vrijedi u svim Lesnina prodavaonicama.
 

Plahta – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za plahta? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput plahta. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima plahta.

Proizvod plahta je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 2,49 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 10.05. do 13.06.2023..

Proizvod plahta trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, JYSK, KTC, Lidl, Plodine, Tommy. Najniža cijena za proizvod plahta može se pronaći u trgovini INTERSPAR, gdje košta 2,49 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na plahta. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada plahta bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti plahta.

Provjerite cijenu plahta u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Lidl, INTERSPAR, JYSK, Tommy, Pevex, KTC, Lesnina. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – plahta

Najnoviji katalozi