Pileći rasjek - Odlične cijene iz kataloga

search
Cijena
logo - Plodine
thumbnail - Pileći rasjek
Plodine
15.05. - 21.05.2024.
3,98 €
CEKIN Pileći rasjek Premium svježi proizvod
Prikaži katalog
Konzum katalog
thumbnail - Pileći rasjek
16.05. - 22.05.2024.
Vrijedi u svim Konzum prodavaonicama.
KTC katalog
thumbnail - Pileći rasjek
23.05. - 29.05.2024.
Tommy katalog
thumbnail - Pileći rasjek

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Plodine
Plodine
CEKIN Pileći rasjek Premium svježi proizvod  
3,98 €
logo - Konzum
Konzum
vidi katalog vidi katalog
logo - KTC
KTC
vidi katalog vidi katalog
logo - Tommy
Tommy
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - pileći rasjek

Proizvod pileći rasjek trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - pileći rasjek

Najniža cijena za proizvod pileći rasjek može se pronaći u trgovini Plodine, gdje košta 3,98 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 15.05. do 21.05.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na pileći rasjek. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada pileći rasjek bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti pileći rasjek.

Provjerite cijenu pileći rasjek u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Konzum, Tommy. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti - pileći rasjek

Najnoviji katalozi