Pileći odrezak - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
Konzum
CEKIN PILEĆI MINI FILE 400g ODRESCI PILEĆEG FILEA od prsa 400g VINDON PUREĆI MEDALJONI 300g ODRESCI PUREĆEG FILEA od prsa 400g Vindija 1kg 12,28 EUR 92,49kn 16,37EUR 123,31kn  
4,91 EUR
Studenac
Studenac
CEKIN Pileći odresci - podložak, 400 g 12,28 €/kg, 92,49 kn/kg  
4,91 EUR
Kitro
Kitro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Pileći odrezak u katalozima

Katalog Konzum
{store} katalog
01.06. - 06.06.2023.
Vrijedi u svim Konzum prodavaonicama.
Katalog Studenac
{store} katalog
01.06. - 07.06.2023.
Vrijedi u svim Studenac prodavaonicama.
Katalog Kitro
{store} katalog
01.06. - 14.06.2023.
Vrijedi u svim Kitro prodavaonicama.
 

Pileći odrezak – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za pileći odrezak? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput pileći odrezak. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima pileći odrezak.

Proizvod pileći odrezak je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 4,91 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 06.06.2023..

Proizvod pileći odrezak trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, Studenac. Najniža cijena za proizvod pileći odrezak može se pronaći u trgovini Konzum, Studenac, gdje košta 4,91 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na pileći odrezak. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada pileći odrezak bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti pileći odrezak.

Provjerite cijenu pileći odrezak u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Konzum, Studenac, Kitro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – pileći odrezak

Najnoviji katalozi