Pileći medaljoni panirani - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
Konzum
MINUTE PILEĆI MEDALJONI 500g  
2,99 EUR
KTC
KTC
Panirani pileći medaljoni 660g Cekin smrznuto - (1kg=7,56EUR; 1kg=56,96kn)  

*

4,99 EUR
Plodine
Plodine
CEKIN - Pileći medaljoni panirani smrznuti  

*

4,99 EUR
Tommy
Tommy
Pileći medaljoni, 400 g Cekin Vindija 12,48 € / 94,00 kn/kg  

*

4,99 EUR
Djelo
Djelo
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Pileći medaljoni panirani u katalozima

 

Pileći medaljoni panirani – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za pileći medaljoni panirani? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput pileći medaljoni panirani. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima pileći medaljoni panirani.

Proizvod pileći medaljoni panirani je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 2,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 06.06.2023..

Proizvod pileći medaljoni panirani trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, KTC, Plodine, Tommy. Najniža cijena za proizvod pileći medaljoni panirani može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 2,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na pileći medaljoni panirani. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada pileći medaljoni panirani bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti pileći medaljoni panirani.

Provjerite cijenu pileći medaljoni panirani u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Konzum, Tommy, Ribola, Ultra gros, Victa, Djelo. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – pileći medaljoni panirani

Najnoviji katalozi