Pikado - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za pikado? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput pikado. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima pikado.

Proizvod pikado je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 139,99 HRK, a ova posebna ponuda vrijedi od 19.10.2022. do 06.01.2023..

Proizvod pikado trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Plodine, Tommy. Najniža cijena za proizvod pikado može se pronaći u trgovini INTERSPAR, gdje košta 139,99 HRK u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
 
INTERSPAR
Elektronski pikado - za 1-8 igrača, 18 igara /159 različitih varijanti igara, sa zvučnim efektima, uključene strelice  

*

139,99 HRK
Tommy
 
Tommy
Električni pikado - 1 pak igra za 1 - 8 igrača dimenzije: 37,8 x 43 x 2 cm  

*

189,99 HRK
Plodine
 
Plodine
Elektronički pikado -  
249,99 HRK
KTC
 
KTC
vidi katalog vidi katalog
Müller
 
Müller
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Pikado u katalozima

 

Pikado – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na pikado. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada pikado bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti pikado.

Provjerite cijenu pikado u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Müller, Tommy, Tisak, KTC. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – pikado

Najnoviji katalozi