Philips - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Lidl
Lidl
Philips - Aparat za šišanje Model: HC 3505/15 Oštrice od nehrdajučeg čelika koje se same oštre Tehnologija Trim-n-Flow sa češljom koji sprječava začepljenja 13 postavki za različite dužine kose (od 0.5 do 23mm) Uključuje češalj za bradu za 12 prilagodljivih dužina (cca  
22,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
EPILATOR PHILIPS BRE224/00 učinkovit sustav za epilaciju izvlači dlačice s korijenom - 2 postavke brzine za zahvaćanje tanjih i debljih dlačica, periva epilacijska glava, 1 kom 42,99 € / 323,91 kn  
29,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
EPILATOR PHILIPS BRE225/00 2 postavke brzine periva epilacijska glava  
34,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
ČETKICA ZA ZUBE PHILIPS SONICARE HX3651 sonična tehnologija - QuadPacer i SmarTimer, sigurna i nježna za uporabu, dugotrajna baterija traje 14 dana 1 kom 43,79 € / 329,94 kn  
36,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
APARAT ZA BRIJANJE PHILIPS ONEBLADE 360 QP2730/20 • podrezivanje, oblikovanje, brijanje • oštrice 360º mogu se okretati u svim smjerovima • mokra i suha upotreba • 60 min rada/4 h punjenja • prilagodljivi češalj 5-u-1  
37,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Philips u katalozima

 

Philips – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Philips? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Philips. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Philips.

Proizvod Philips je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Možete ga kupiti za 22,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 05.06. do 11.06.2023..

Proizvod Philips trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Lidl. Najniža cijena za proizvod Philips može se pronaći u trgovini Lidl, gdje košta 22,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Philips. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Philips bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Philips.

Provjerite cijenu Philips u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Pevex, Lidl, Bipa, Harvey Norman, INTERSPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Philips

Najnoviji katalozi