Philips - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Tommy
Tommy
Uvijač za kosu Philips BhB864/00  
34,99 €
logo - Tommy
Tommy
Aparat za brijanje Philips S1332/41  
54,99 €
logo - Tommy
Tommy
Ručno steamer glačalo Philips STH3010/70  
59,99 €
logo - Tommy
Tommy
Kuhalo za vodu Philips HD9365/10  
59,99 €
logo - Tommy
Tommy
Toster Philips HD2640/10  
59,99 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - Philips

Proizvod Philips trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Tommy.

 

Gdje je najjeftinije - Philips

Najniža cijena za proizvod Philips može se pronaći u trgovini Tommy, gdje košta 34,99 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 06.11.2023. do 30.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Philips. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Philips bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Philips.

Provjerite cijenu Philips u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Studenac, KTC, INTERSPAR, Harvey Norman, Alles, Bipa. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, 7UP, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Philips - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - Philips

Najnoviji katalozi