Pečenica - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
Konzum
DIMLJENA PEČENICA 1/2 Plvac 1kg  
7,39 EUR
KTC
KTC
Dimljena pečenica Pivac - (EUR/kg; kn/kg)  

*

7,99 EUR
Lidl
Lidl
Drniška pečenica Sušen na dalmatinskoj buri  
16,99 EUR
Gavranović
Gavranović
vidi katalog vidi katalog
Kitro
Kitro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Pečenica u katalozima

 

Pečenica – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za pečenica? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput pečenica. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima pečenica.

Proizvod pečenica je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 7,39 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 06.06.2023..

Proizvod pečenica trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, KTC, Lidl. Najniža cijena za proizvod pečenica može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 7,39 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na pečenica. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada pečenica bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti pečenica.

Provjerite cijenu pečenica u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Lidl, Konzum, KTC, Metro, Kitro, Stanić Diskont, Gavranović, Stanić Horeca. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – pečenica

Najnoviji katalozi