Parmezan - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za parmezan? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput parmezan. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima parmezan.

Proizvod parmezan je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland. Možete ga kupiti za 4,22 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 29.03. do 04.04.2023..

Proizvod parmezan trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland, Tommy. Najniža cijena za proizvod parmezan može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 4,22 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Kaufland
 
Kaufland
Parmigiano Reggiano ploškice 125 g (=1 kg R 33,76/ KC 26,96 €) (=1 kg R 254,36/ KC 203,13 kn) -  

*

4,22 EUR
Tommy
 
Tommy
Sir Parmigiano Reggiano, 200 g Mantova 22,56 € / 169,95 kn/kg -  
4,51 EUR
Kaufland
 
Kaufland
Parmigiano Reggiano tvrdi, kravlji sir 24 mjeseci 250 g (=1 kg 19,04€) (=1 kg 143,46 kn) -  

*

4,76 EUR
Metro
 
Metro
vidi katalog vidi katalog
Metro
 
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Parmezan u katalozima

 

Parmezan – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na parmezan. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada parmezan bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti parmezan.

Provjerite cijenu parmezan u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Metro, Tommy, Kaufland. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 5th Element, 7Days, 7 STARS. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – parmezan

Najnoviji katalozi