Pampers - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
Konzum
PAMPERS PELENE za kupanje 5,14 kg 10/1 3 6-11kg 12/1  
6,09 EUR
dm
dm
Pampers - jednokratne pelene za kupanje  
7,95 EUR
KTC
KTC
Pelene Pampers Pants carry pack - midi 29kom, maxi 25kom, junior 22kom, extra large 19kom (1kom=0,27 - 0,42EUR; 1kom=2,03 - 3,16kn)  

*

7,96 EUR
KTC
KTC
Dječje vlažne maramice Pampers 6*80  

*

7,96 EUR
Tommy
Tommy
Dječje pelene, 1 pak 34 kom - 60 kom 0,26 € / 1,95 kn/kom - 0,46 € / 3,44 kn/kom razne vrste Pampers  

*

15,49 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Pampers u katalozima

Katalog Konzum
{store} katalog
01.06. - 06.06.2023.
Vrijedi u svim Konzum prodavaonicama.
Katalog INTERSPAR
{store} katalog
31.05. - 06.06.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
Katalog Metro
{store} katalog
08.06. - 05.07.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
Katalog Plodine
{store} katalog
07.06. - 13.06.2023.
Vrijedi u svim Plodine prodavaonicama.
 

Pampers – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Pampers? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Pampers. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Pampers.

Proizvod Pampers je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 6,09 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 06.06.2023..

Proizvod Pampers trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, INTERSPAR, Kaufland, Konzum, KTC, SPAR, Tommy. Najniža cijena za proizvod Pampers može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 6,09 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Pampers. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Pampers bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Pampers.

Provjerite cijenu Pampers u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Konzum, Tommy, Bipa, KTC, SPAR, INTERSPAR, dm. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Pampers

Najnoviji katalozi