Paloma - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
NTL
NTL
Kuhinjski ručnici - Paloma, 23 cm, 2 role 1 rola = 0,70 € / 5,27 kn  

*

1,39 EUR
Konzum
Konzum
PALOMA - papirnati ručnik multifun 2sloja 4role 1rola 0,50EUR 3,75kn  
1,99 EUR
Konzum
Konzum
PALOMA CLASSIC papirnati ručnik monorola 2sloja kom  
2,39 EUR
Kaufland
Kaufland
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Paloma u katalozima

 

Paloma – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Paloma? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Paloma. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Paloma.

Proizvod Paloma je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini NTL. Možete ga kupiti za 1,39 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 07.06.2023..

Proizvod Paloma trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, NTL. Najniža cijena za proizvod Paloma može se pronaći u trgovini NTL, gdje košta 1,39 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Paloma. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Paloma bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Paloma.

Provjerite cijenu Paloma u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Konzum, NTL. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Paloma

Najnoviji katalozi