Osvježivač zraka - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Tommy
Tommy
Mirisni osvježivač prostora, 150 g lavanda ili ljetni cvijet Glade 12,60 € / 94,94 kn/kg  

*

1,89 EUR
Plodine
Plodine
AIRWICK Freshmatic Dodatno punjenje za aparat razne vrste Super prilika!  
4,09 EUR
Bipa
Bipa
vidi katalog vidi katalog
Boso
Boso
vidi katalog vidi katalog
Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Osvježivač zraka u katalozima

 

Osvježivač zraka – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za osvježivač zraka? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput osvježivač zraka. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima osvježivač zraka.

Proizvod osvježivač zraka je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Tommy. Možete ga kupiti za 1,89 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 07.06.2023..

Proizvod osvježivač zraka trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Plodine, Tommy. Najniža cijena za proizvod osvježivač zraka može se pronaći u trgovini Tommy, gdje košta 1,89 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na osvježivač zraka. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada osvježivač zraka bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti osvježivač zraka.

Provjerite cijenu osvježivač zraka u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Bipa, Trgocentar, Boso, Metro, Plodine, Tommy. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, Autan. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – osvježivač zraka

Najnoviji katalozi