Nadstolnjak - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za nadstolnjak? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput nadstolnjak. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima nadstolnjak.

Proizvod nadstolnjak je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 1,29 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 23.03. do 05.04.2023..

Proizvod nadstolnjak trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Konzum, KTC, NTL, Plodine. Najniža cijena za proizvod nadstolnjak može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 1,29 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
 
KTC
Tabletić sa uskršnjim motivima - Ø 36 cm  

*

1,29 EUR
KTC
 
KTC
Tabletić s uskršnjim motivima - Vel: 35 x 45 cm  

*

1,99 EUR
INTERSPAR
 
INTERSPAR
Uskrsni asortiman stolnjak nadstolnjak krpe rukavica ili hvataljka razne boje i dezeni -  
2,39 EUR
Plodine
 
Plodine
Nadstolnjak • dimenzije 45x140 cm -  
2,49 EUR
Plodine
 
Plodine
Nadstolnjak • dimenzije 90x90 cm -  
2,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Nadstolnjak u katalozima

 

Nadstolnjak – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na nadstolnjak. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada nadstolnjak bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti nadstolnjak.

Provjerite cijenu nadstolnjak u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Konzum, Plodine, Kitro, INTERSPAR, KTC, NTL, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – nadstolnjak

Najnoviji katalozi