Mlijeko za tijelo - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Lidl
Lidl
Mlijeko za tijelo obogaćeno prirodnim uljem badema i shea maslacem .  
4,18 €
logo - dm
dm
NIVEA Firming Q10 + vitamin C mlijeko za učvršćivanje kože tijela  
8,40 €
logo - dm
dm
NIVEA Firming Q10 + vitamin C mlijeko za učvršćivanje kože tijela  
8,40 €
logo - Bipa
Bipa
vidi katalog vidi katalog
logo - Konzum
Konzum
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - mlijeko za tijelo

Proizvod mlijeko za tijelo trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, Lidl.

 

Gdje je najjeftinije - mlijeko za tijelo

Najniža cijena za proizvod mlijeko za tijelo može se pronaći u trgovini Lidl, gdje košta 4,18 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 27.05. do 02.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na mlijeko za tijelo. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada mlijeko za tijelo bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti mlijeko za tijelo.

Provjerite cijenu mlijeko za tijelo u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca dm, Lidl, Konzum, Bipa. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 7Days, 7UP, audio sustav, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Mlijeko za tijelo - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - mlijeko za tijelo

Najnoviji katalozi