Mikser - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
KTC
Mikser ručni R-Tech 300W - 300w 7 brzina dvije turbo metlice za miješanje dvije stabilne metlice za gnječenje  

*

13,27 EUR
Lidl
Lidl
SILVERCREST? KITCHEN TOOLS Štapni mikser - Za miksanje, piriranje i usitnjavanje Turbo tipka za snažno impulsno miješanje Uključujuči mjernu posudicu  
22,99 EUR
KTC
KTC
Mikser posudom Iskra S3A Snaga 200W 5 radnih brzina Odvojena tipka skidanje metlica Ergonomsko oblikovano kućište Dodaci 2 metlice gnječenje 2 metlice miješanje Posuda 21  

*

24,69 EUR
Tommy
Tommy
Štapni mikser, 1 kom snaga: 500 W 2 brzine turbo funkcija Berlinger Haus  

*

33,99 EUR
Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Mikser u katalozima

 

Mikser – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za mikser? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput mikser. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima mikser.

Proizvod mikser je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 13,27 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 07.06. do 14.06.2023..

Proizvod mikser trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini KTC, Lidl, Tommy. Najniža cijena za proizvod mikser može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 13,27 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na mikser. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada mikser bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti mikser.

Provjerite cijenu mikser u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Tommy, Lidl, Pevex, KTC, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – mikser

Najnoviji katalozi