Mascarpone - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za mascarpone? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput mascarpone. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima mascarpone.

Proizvod mascarpone je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 3,59 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 23.03. do 29.03.2023..

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
 
Konzum
K PLUS MASCARPONE mekl punomasnl slr 500g -  
3,59 EUR
Metro
 
Metro
vidi katalog vidi katalog
Metro
 
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Mascarpone u katalozima

Katalog Konzum
{store} katalog
23.03. - 29.03.2023.
Vrijedi u svim Konzum prodavaonicama.
Katalog Metro
{store} katalog
02.03. - 29.03.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
Katalog Metro
{store} katalog
02.03. - 29.03.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
 

Mascarpone – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na mascarpone. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada mascarpone bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti mascarpone.

Provjerite cijenu mascarpone u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Konzum, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – mascarpone

Najnoviji katalozi