Mak mljeveni - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za mak mljeveni? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput mak mljeveni. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima mak mljeveni.

Proizvod mak mljeveni je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 1,19 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 23.03. do 29.03.2023..

Proizvod mak mljeveni trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini KTC, Plodine. Najniža cijena za proizvod mak mljeveni može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 1,19 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
 
KTC
Mak mljeveni 200g Kresto - (1kg=5,95EUR; 1kg=44,83kn)  

*

1,19 EUR
Plodine
 
Plodine
KRESTO Mak plavi mljeveni 200 g Pril -  
1,29 EUR
Bakmaz
 
Bakmaz
vidi katalog vidi katalog
Boso
 
Boso
vidi katalog vidi katalog
Gavranović
 
Gavranović
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Mak mljeveni u katalozima

 

Mak mljeveni – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na mak mljeveni. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada mak mljeveni bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti mak mljeveni.

Provjerite cijenu mak mljeveni u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, KTC, Metro, Kitro, Trgovina KRK, Boso, Metss, Gavranović, Trgostil, Bakmaz. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – mak mljeveni

Najnoviji katalozi