Mahuna - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Tommy
Tommy
Mahuna zelena, 400 g T! 1,65 € / 12,44 kn/kg  

*

0,66 EUR
Konzum
Konzum
MAHUNA zelena žuta Ledo - 400g 1kg 3,98EUR 29,95kn  
1,59 EUR
Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
Pivac
Pivac
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Mahuna u katalozima

 

Mahuna – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za mahuna? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput mahuna. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima mahuna.

Proizvod mahuna je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Tommy. Možete ga kupiti za 0,66 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 07.06.2023..

Proizvod mahuna trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, Tommy. Najniža cijena za proizvod mahuna može se pronaći u trgovini Tommy, gdje košta 0,66 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na mahuna. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada mahuna bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti mahuna.

Provjerite cijenu mahuna u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Konzum, Tommy, Pivac, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – mahuna

Najnoviji katalozi