Listerine - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
INTERSPAR
VODICA ZA ISPIRANJE LISTERINE 1 L 6,79 € / 51,16 kn  
5,49 EUR
Pivac
Pivac
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Listerine u katalozima

Katalog Pivac
{store} katalog
05.06. - 11.06.2023.
Vrijedi u svim Pivac prodavaonicama.
Katalog INTERSPAR
{store} katalog
08.06. - 21.06.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
 

Listerine – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Listerine? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Listerine. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Listerine.

Proizvod Listerine je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 5,49 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 08.06. do 21.06.2023..

Proizvod Listerine trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Najniža cijena za proizvod Listerine može se pronaći u trgovini INTERSPAR, gdje košta 5,49 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Listerine. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Listerine bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Listerine.

Provjerite cijenu Listerine u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Pivac, INTERSPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Listerine

Najnoviji katalozi