Lisnato tijesto - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
INTERSPAR
Lisnato tijesto S-BUDGET 500 g - 1 kg = 1,98 € / 14,92 kn  
0,99 EUR
SPAR
SPAR
Lisnato tijesto S-BUDGET 500 g - 1 kg = 1,98 € / 14,92 kn  
0,99 EUR
Kaufland
Kaufland
Listovi za pite i savijače - s integralnim brašnom 500 g (=1 kg R 3,38/ KC 2,70 €) (=1 kg R 25,47/ KC 20,34 kn)  

*

1,35 EUR
Eurospin
Eurospin
vidi katalog vidi katalog
Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Lisnato tijesto u katalozima

 

Lisnato tijesto – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za lisnato tijesto? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput lisnato tijesto. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima lisnato tijesto.

Proizvod lisnato tijesto je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 0,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 31.05. do 06.06.2023..

Proizvod lisnato tijesto trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland, SPAR. Najniža cijena za proizvod lisnato tijesto može se pronaći u trgovini INTERSPAR, SPAR, gdje košta 0,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na lisnato tijesto. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada lisnato tijesto bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti lisnato tijesto.

Provjerite cijenu lisnato tijesto u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, SPAR, Metro, INTERSPAR, Eurospin. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – lisnato tijesto

Najnoviji katalozi