Likvi - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
Konzum
LIKVI deterdžent za ručno pranje posuđa odabrane vrste 900ml  
1,69 EUR
Tommy
Tommy
Deterdžent za pranje posuđa, 900 ml razne vrste Likvi Saponia 1,88 € / 14,15 kn/L  

*

1,69 EUR
Studenac
Studenac
LIKVI Deterdžent za ručno pranje posuđa - fresh, hygenic, 900 ml 1,91 €/l, 14,40 kn/l  
1,72 EUR
dm
dm
Likvi* - Fresh tekući deterdžent za ručno pranje posuđa, 1,35 l  
2,25 EUR
Djelo
Djelo
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Likvi u katalozima

 

Likvi – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Likvi? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Likvi. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Likvi.

Proizvod Likvi je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 1,69 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 06.06.2023..

Proizvod Likvi trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, Konzum, Studenac, Tommy. Najniža cijena za proizvod Likvi može se pronaći u trgovini Konzum, Tommy, gdje košta 1,69 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Likvi. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Likvi bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Likvi.

Provjerite cijenu Likvi u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Konzum, Tommy, Studenac, Ribola, Metro, Ultra gros, Kitro, Victa, dm, Djelo. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Likvi

Najnoviji katalozi