Lignja patagonica - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za lignja patagonica? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput lignja patagonica. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima lignja patagonica.

Proizvod lignja patagonica je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 2,89 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 23.03. do 29.03.2023..

Proizvod lignja patagonica trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland, Konzum, Lidl, Tommy. Najniža cijena za proizvod lignja patagonica može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 2,89 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
 
Konzum
LIGNJA PATAGONICA cljela 500g 1kg 5,78EUR 43,55kn -  
2,89 EUR
Lidl
 
Lidl
Ocean Sea Očišéena - lignja patagonica Tube i krakovi ili kolutiéi i krakovi  
4,79 EUR
Tommy
 
Tommy
Lignja patagonijska cijela, 525 g Perla 10,12 € / 76,18 kn/kg -  

*

5,31 EUR
INTERSPAR
 
INTERSPAR
Lignja Patagonica Perla 525 g 1 kg -  
5,79 EUR
Kaufland
 
Kaufland
LEDO Lignja Patagonika - kolutići i krakovi smrznuto 400 g (=1 kg 17,93€) (=1 kg 135,09 kn)  

*

7,17 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Lignja patagonica u katalozima

 

Lignja patagonica – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na lignja patagonica. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada lignja patagonica bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti lignja patagonica.

Provjerite cijenu lignja patagonica u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Konzum, Tommy, Stanić Diskont, INTERSPAR, VELPRO. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – lignja patagonica

Najnoviji katalozi