LEGO Technic - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za LEGO Technic? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput LEGO Technic. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima LEGO Technic.

Proizvod LEGO Technic je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland. Možete ga kupiti za 59,99 HRK, a ova posebna ponuda vrijedi od 02.11. do 24.12.2022..

Proizvod LEGO Technic trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland. Najniža cijena za proizvod LEGO Technic može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 59,99 HRK u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Kaufland
 
Kaufland
LEGO TECHNIC Trkači avion, Motocikl ili Teleskopski utovarivač - pakiranje  

*

59,99 HRK
INTERSPAR
 
INTERSPAR
LEGO Technic 42134 Monster Jam Megalodon - Peraje se pomiču kada model čudovišnog kamiona juri, a zubi morskog psa i velike gume realno izgledaju pa su sati zabave zajamčeni.  

*

129,99 HRK
Kaufland
 
Kaufland
LEGO TECHNIC John Deere traktor - pakiranje  

*

169,90 HRK
INTERSPAR
 
INTERSPAR
Lego 42137 formula e Porsche - Funkcija pull-back kombinira se s LEGO Technic AR aplikacijom. Nakon skeniranja automobila u aplikaciji, rukom ga povucite natrag, a zatim nogom pokrenite automobil i pogledajte rezultat.  
379,99 HRK
Baby Center
 
Baby Center
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

LEGO Technic u katalozima

 

LEGO Technic – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na LEGO Technic. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada LEGO Technic bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti LEGO Technic.

Provjerite cijenu LEGO Technic u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, INTERSPAR, Baby Center, Konzum, Bubamara, Müller. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – LEGO Technic

Najnoviji katalozi