LEGO Star Wars - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za LEGO Star Wars? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput LEGO Star Wars. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima LEGO Star Wars.

Proizvod LEGO Star Wars je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 129,99 HRK, a ova posebna ponuda vrijedi od 19.10.2022. do 06.01.2023..

Proizvod LEGO Star Wars trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland. Najniža cijena za proizvod LEGO Star Wars može se pronaći u trgovini INTERSPAR, gdje košta 129,99 HRK u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
 
INTERSPAR
LEGO Star Wars 75320 Bojni komplet sa snowtrooperima - Sadrži 4 LEGO® figurice s odabranim laserskim oružjem, carski jurnik s Hotha, tešku lasersku strojnicu E-Web i snježni rov s dodatnim streljivom.  

*

129,99 HRK
Kaufland
 
Kaufland
LEGO STAR WARS Napad crnog vojnika - pakiranje  

*

222,00 HRK
Müller
 
Müller
vidi katalog vidi katalog
Tisak
 
Tisak
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

LEGO Star Wars u katalozima

 

LEGO Star Wars – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na LEGO Star Wars. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada LEGO Star Wars bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti LEGO Star Wars.

Provjerite cijenu LEGO Star Wars u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Müller, Tisak. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – LEGO Star Wars

Najnoviji katalozi