LEGO City - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za LEGO City? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput LEGO City. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima LEGO City.

Proizvod LEGO City je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland. Možete ga kupiti za 47,99 HRK, a ova posebna ponuda vrijedi od 02.11. do 24.12.2022..

Proizvod LEGO City trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland. Najniža cijena za proizvod LEGO City može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 47,99 HRK u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Kaufland
 
Kaufland
LEGO City Motocikl - razne vrste pakianje  

*

47,99 HRK
Kaufland
 
Kaufland
LEGO City Kockice za slaganje pakiranje -  

*

59,99 HRK
Kaufland
 
Kaufland
LEGO City Sladoledarski kamion ili kamper za odmor - pakiranje  

*

119,90 HRK
INTERSPAR
 
INTERSPAR
LEGO City 60341 Vratolomni izazov rušenja - S elementima koji svijetle u mraku. Djeca pokreću motocikl na zamašnjak i pokušavaju udariti u stupac da osvoje nagradu.  

*

129,99 HRK
INTERSPAR
 
INTERSPAR
LEGO City 60325 Kamion s mješalicom cementa - Model građevinskog vozila ima kabinu za vozača koja se otvara, miješalicu koja se okreće, a dolazi s modelom bušilice, kolicima i znakom za radove na cesti.  

*

129,99 HRK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

LEGO City u katalozima

 

LEGO City – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na LEGO City. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada LEGO City bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti LEGO City.

Provjerite cijenu LEGO City u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Müller, Baby Center, Konzum, Bubamara, KTC, Eurospin. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – LEGO City

Najnoviji katalozi