Leća - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Lidl
Lidl
Leća,  
1,19 €
logo - Kaufland
Kaufland
PODRAVKA Leća  

*

1,49 €
logo - dm
dm
dmBio Crvena leća  
2,00 €
logo - dm
dm
dmBio Crna leća  
2,50 €
logo - Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - leća

Proizvod leća trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, Kaufland, Lidl.

 

Gdje je najjeftinije - leća

Najniža cijena za proizvod leća može se pronaći u trgovini Lidl, gdje košta 1,19 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 24.06. do 30.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na leća. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada leća bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti leća.

Provjerite cijenu leća u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, dm, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 5th Element, 7Days, AdBlue. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Leća - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - leća

Najnoviji katalozi